Тернопільський «Фронт Змін» взяв участь у мітингу-протесті проти владних реформ

Тернопільський «Фронт Змін» взяв участь у мітингу-протесті проти владних реформ

29 вересня під стінами Тернопільської обласної державної адміністрації відбулося віче на захист інтересів українців і України, організований Тернопільським обласним Комітетом опору диктатурі. У ньому взяли участь члени Тернопільської обласної та міської організацій політичної партії «Фронт Змін».

Учасники заходу висловили своє занепокоєння ситуацією, що склалася в країні, та злочинною бездіяльністю влади. «Нам усім надзвичайно прикро, що на 20-му році незалежності України ми прийшли під стіни обласної держадміністрації, щоб закликати владу служити народові, служити Україні. Владу, яка говорить від імені народу, від нашого з вами імені. Влади, яка брехливо та підло, крок за кроком, зраджує нас і продає наші з вами права та свободи», - сказав депутат Тернопільської ради, член партії «Фронт Змін» Петро Гринчишин.

«Ми прийшли вимагати того, що заслужив наш народ. Нас грабували і вивозили на Сибір, нас залякували НКВД, нас мучили у колгоспнім рабстві за трудодні, нас обікрали всякими грошовими реформами, і нині нам намагаються показати наше місце – податковим кодексом, щоб задушити підприємництво; пенсійною реформою; на черзі ще й земельна реформа. Нас змушують покидати Україну, щоб шукати кращої долі за кордоном, - наголосив депутат. - Ми не прийшли просити пільг, бо тим, хто ризикував життям у Чорнобилі та Афганістані, держава повинна компенсувати за втрачене здоров’я і силу, за покалічені долі. Компенсувати, а не давати подачки».

Партія «Фронт Змін» вимагає відновлення усіх соціальних пільг та гарантій, з якими чинна влада йшла на вибори. Ми вимагаємо скорочення витрат на органи державного управління», - сказав Петро Гринчишин.

Bookmark Facebook JJ vkontakte twitter
Тэги: Тернополь