Житомирський «Фронт Змін» оголошує «день молодіжки»

Житомирський «Фронт Змін» оголошує «день молодіжки»

Щочетверга проводити зустрічі з молоддю вирішили в Житомирській обласній організації «Фронту Змін». Таку ініціативу радо підтримали учасники чергової зустрічі молодіжного крила партії.

«Для молодої людини важливо бути активним, і вже зараз чітко зрозуміти, як діяти, щоб стати успішним, і використати ті можливості, що відкриває молодій людині «Фронт Змін», - підкреслив голова обласної організації Геннадій Зубко під час спілкування з молодими фронтовиками.

Цього разу молодь Житомира зібралася для обговорення проблем молоді, планування своєї подальшої діяльності та створення майбутніх проектів.

Координатор  молодіжного крила партії  Ольга Фаріон закликала бути активними та вірити у те, що «навіть маленькими кроками можна зробити великі зміни».

Учасники зборів вирішили звернутися до «Школи влади» «Фронту Змін» з проханням провести для активістів Житомирщини тренінги зі створення проектів, їх реалізації, а також презентації проектів основ публічного виступу. Також молоді фронтовики мають у планах створити «Дискусійний клуб Житомирщини» та гурток «Політика для чайників».

Четвер оголошено днем молодіжки: саме по четвергах молодь буде збиратися для проведення заходів, круглих столів і пропонує всім охочим долучатися до цих заходів.

Bookmark Facebook JJ vkontakte twitter